Wednesday, 9 April 2014

mid-term break started

Mid term for semester 4 degree started. konon. Padahal esok ada lagi class. Bhahahaa
started with flying colours ke cemana? Takyah pikir nak enjoy sangatlah kann.
Banyak jugakk esaimen nak kena buat. Ouh student lifeeee ~
Cuti dengan Literature Review for Research Proposal. Fuhhh. Kau ado?
Baru publish nama supervisor untuk Dissert/Final Project siang tadi. And i got En. Zaiwannizar.  As expected. Hahaha. Sokay laa. Get ready for next step. Hope everything run well.

Cuti kali ni tak planning nakpi mana-mana pon. Just focus for finished all the assignment and site visit after mid term break end. Banyak nak pakai duit lagi nii, so? apa lagi. Just stay kat rumah puas puas.

Dah siap-siap packing and esok balik kampung. Can't wait. Yeahhh! kbaiiii

*thanks housemate yang baik hati belanjakan kite sundae Chocolate. Ehemm. Sayang ketat-ketat.

Monday, 23 September 2013

degree life

Degree life started. yeahhh!
Alhamdullilah. Finally dapat jugak further degree on the same course masa diploma.
'Bachelor of Quantity Surveying (Hons)'. Student degree gitu. hee
Excited nak habeskan degree plak. Nak rasa pengalaman cari duit sendiri :)
2 tahun ja. Come on. Tak lama haihhh. Sat ja tuu. *acewahhh ayat nak relax ja*

*pic will update later*

Friday, 14 December 2012

new semester begin


Hehee final semester! Weee
I hope everything will okay :)

Class :D
Every monday, jadual class sangat pack!
Berharap sangat, jadual akan ditukar. Letih ooo!
Hari yang lain tuu dah okay, I loikeee

Memories :D
Even baru 2minggu start class tapi dah banyak sangat memori dgn kawan kawan semua. Makin akrab. Alhamdullilah :)
Moga ikatan kita sampai bila bila kan? Hee
Pergi sana sini sama sama. Create memory banyak banyak :D

*tapi so sorry tak dapat join korang pergi langkawi, save baget lah sangat kan? Cehh! Hihii

Final project :D
In progress :(

Assignment :D
Sangat banyak! Hohoo harap harap di permudahkan untuk siapkan kesemuanyaa :D

Wednesday, 11 April 2012

makan tidoq makan tidoq

Hello,
tengok entry tuh , makan tidoq makan tidoq haha
tuh rutin aku setiap hari sementara tak start praktikal lagi lah heee
terbaik punyaa, sempatlah merasa kan kan

ibayah pon tak cakap apa haha
so,that mean they give me chances


*sebelum nak pegi praktikal. nyaman je tidoq pon

*bila start praktikal mesti macam nii kan dengan buku kiri kanan depan belakang. agak jelah haha

tengah cuti sem nii sambil cari rumah sewa untuk semester depan
*bingung laa
nak berulang dari rumah g tempat praktikal? OMG maybe tak kot,
pepagi nak rushing gi sana..

MISI MENCARI

*Okay. tunggu next entry. if rajin lah kan. BAI !



Thursday, 29 March 2012

final exam done!

29/03/2012
last final exam aku,weee
that's mean end for semester 4. yeayy!

alhamdullilah, selamat menjawab dengan jayanya.
harap-harap dapat result yang OK!



dah habes paper tapi tak boleh terus balik,
esok ada briefing practical *sure cuakk!
sebabnya esok baru dapat tahu tempat practical. yewww!

apapon doa yang terbaik. insyaALLAH :D

Monday, 26 March 2012

kecewa );

26/03/2012- paper construction economy II



seriously aku frust gilaa, sedih sangat
masuk dewan dengan harapan dapat jawab exam dengan baik,
bukak je soklan mak aiiiiiiii
memang sedihh, nak nangis pon ada tapi sabaq
aku jawab jugak
jawab dengan harapan lulus!

insyaallah, aku dah berusaha sebaik mungkin
so tawakal ja
bye!

:  wish me luck untuk next paper :D