Tuesday, 27 December 2011

sepetang bersama kamu !

 best sangat dapat jumpa kamu syg ! hee
thanks bawak g jejalan , g makan sesama
setelah lama tak berjumpa. HAHA
lama lah sangat, padahal baru 2 hari lepas awak bawak family awak datang kenduri umah atok saya :p

akhirnya dapat jugak lepas rindu kat kamu !







MOHD IEZUWAN  seriously I LOVE YOU !

thanks coz being my BF a.k.a BFF 

now da nak masuk 6 years kita kenal 
i hope our relationship for ever , ever n ever !




Monday, 26 December 2011

demam

da 2 hari demam ( buat teruk boleh ) tapi ada aku kesah ?
demam ja takpa tapi melibatkan hidung (selsema ) nih aku tak bapa suka .huh !
susah nak buat ap , seksa rasa .
nak sembahyang paling aku lemah , bila sujud ja dok tahan hidung uhh .haha
rasa macam tak khusyuk pulak .



*ha lebih kurang nih lahh .HAHA

sabor jelah .
harap2 cepatlah sembuh .

Friday, 23 December 2011

cuti mid term break :D

yabeduuuuuu.
bab bab cuti memang suka .hee


*hOOreyyy

cuti mid term seminggu ja, akan dimanfaatkan dengan BAIK :D
suka suka jugak tapi resah gelisah pon ada . sebabnya ASSIGNMENT menggunung tinggi ! grr
tapi takpelahh.cuba buat yang termampu .
disebabkan banyak benda aku nak bawak balik termasuk assignment segala bagaii ,aku bawak beg tarik ha.
aku sumbat segala bagaii. AMEKKAW !


moga dipermudahkan perjalanan pulang ke kampung halaman :D
selamat bercuti untuk semua warga UITM seluruh malaysia .
jom balik kampung . KEDAH menanti~

Wednesday, 21 December 2011

result PMR

berdebar-debar..huh,
result PMR kuar pagi nih .
rasa macam aku punya result tapi bukan aku, hehe ADIK aku ha.
takot tapi relex lu.
baru PMR kot.haha.klu gagal tak semestinya kita gagal selama-lamanya :D

btw all the best untuk adik aku n bebudak PMR yang lain~
hee.

Sunday, 20 November 2011

da sampaii campus =.=

selamat datang semester baru , weee

1st nak cakap memang tak best balik campus ):
nak balik umah , tak pueh lagi duduk ngan family ha .
klu nak duduk ngan family jaa , bila la nak habes study ann . ( betoi jugak )

2st , thanks to my tuttt tuttt coz da hantar saya pulang ke campus dengan selamatnya . .heee
rindu kamu selalo !

3st , tengah pk class esok . malas ase nak pegi =.=
adehh , study pnya pasal .

4st  , sem baru .azam pon baru lah kan .hee .
nak up kan lagi pointer . .wahh , insyaALLAH ad hasilnya (:


BERMULALAH HIDUP SEBAGAI STUDENT QS PART4 !=.=

Wednesday, 16 November 2011

part 4 coming !

sorry coz da lame tak update . hee
now nak  story morry pasal entry kat atas .
only a few days , i need to back PERAK !
for continue my studies ..
as a student , life must go on .hee

act , tak ready lagi nak cont study but kena jugak lah kan

now , as a student part 4 okay ! (:
part 4 , i akan blaja only 6 subject .suka !
harap2 bole focus lebih utk target pointer up lagi . .

Thursday, 25 August 2011

balik kampung ,heheee

feel happy sesangat ,
speaking test done !
then tunggu masa bas datang jemput ako jaa .hahaa
bas kott ,korang ad ? nak ad pi tunggu kat bus stop ahhh .hihihih

nak balik ,da sebulan lebihh menapak kat sini .
rindu nak balik .
nak sambut raya ! weeeee . .
macam nak raya sangat laa kan kann ,hehe



then nak wish tok kengkawan ,balik dgn selamattt.
semoga selamat sampaiii .heee
hati-hati yaaa


wahhh ! besttt ,tak sabaq nak balik. .

da suma start cuti ,mesti jalan pon jem mcm teeeeeeeeet ,
so, bawak banyak bersabaq laaa . (pesanan ohhh )

tu jaa kott ,daaaaa

selamat hari raya !;p



from : fatin nadia abdul jalil :) hee

Sunday, 21 August 2011

20 ogos 2011

hee ,
bebuka posa wif bebudak kayak club . .
then kitorg g men bowling .
best sgt . .

kitorg sampaii je kat heritage hotel then masuk .
dapat je isyarat boleh ambek makan,
terus serbu .hahaa .gilaa lapaq ,mcm tak makan sebulann .
ambek makanan penuhh satu meja .
sampaii kena tindan2 ,



see ! penuhh meja .hahaa .
kitorang dibagi masa 1++ jam untuk abeskan makanan2 yg byk nihh + solat sekali . .sempat ke wehhh?
makan je da sejamm , (makan dgn sopan )hihii
then kitorang gerak g ipoh parade tok men bowling . .






hee . .sempat lg snapp snapp . .
masuk je parade tak boleh shopping ke tgok ke .
kena teruss naik atass .hahaa .cuci mata pon tak sempat baii

memang best sgt dapat join club nihh ,

kitorang da dibagi group masing2 ,
time nih ad dlm 10 group camtuu laa .
then fight laa tgu ap lagi annn ,
haha .
yang kelakarnya nama ako dulu ,haha
getaqq kottt !






group ako best jugak ,cool je .
ako group ngan bebudak part 1 .
so ako nihh seniorr lahh ann ,hihhiii
terasa lahh senior kejapp :)

main sampaii lenguh tangan2 ,merah2 .haha
teruk ann ,
last game ,lantak lahh kalah menang pon ,
janji ako puas main bowling .
haha ,boleh tara tuhh ? ?

da abess main ,yg menang mesti ah nak hadiah an .so bagi laahh hadiahh . ( hamper je pon )
karang balik kampuss menangis pulakk .haha
truely jelessss .haha

da settle suma ,sesi bergambaq lahh pulak .
emm ,yang nihh tak best !
sbb tak nampak muka ako yg cantik nihh .haha (perasan )

then ,balikk !



choco cake :D

teringin wehh nk makan kek coklat ,
da lama tak dpat makan kottt . .


sedap wehh  ,hahaa
my favourite okehhh !!

saya da demand sama boy saya ,haha
nak 1 ! heee ,satu pon cukup . .

kat sini bukan tadak kedaii kek ,ad ja . .
tapii saja gedixx , haha
nak demand jugak  . .hihiii

terliuq da aihh , ( posa nihh ) :)

Friday, 19 August 2011

bebaii

bebaii ngan exam timetable !
killer subject berderet2 bak keta jem ,
qapat-qapat ,
huh !

tima kasihh :)

Tuesday, 16 August 2011

cuti

yeahh !
esok cutiii . .
rest for a while ,ngee .
masa utk siapkan assignment ,haha .
tak bolehh lg nak tidoqq byk2 ,adehh .

saborrr ;p

menu

nak cakap sal menu ,haha

ap menu - menu ?haha
makanan untuk bebuka lahh  ann ,
aqi nih ,bebuka makan nasi tomato  , yong tau fu  ,roti jala n aiq red apple ! :D
wahh sedapp kann kann ,hehe ..

guys ! selamat bebuka yaa ,

Sunday, 14 August 2011

saya suka assignment yang berlonggok-longgok

entry kali nih cita sal assignment ,
huhu .best kan bila dengaq sal assignment nihh .
sejuk telinga .haha
banyak kot nak buat ,sampaii tak tao nak buat yang mana dulu .
ciann ciann .

sekarang nihh ako men redah ja ,lantak lah nak jadi macam mana pon .
haha ,asalkan ako submit kau ye wahaii assignment .

jomm sambung buat assignment ,grrrrrrr

puasa :D

>------ update  .
da sampai hari ke-15 kita semua da berpuasa ,hehe
next week da nak balek kg .best!
terasa semangat nak balik kg ,raya time ! :D

takat tuh je nak post ,ngantok  ZzZzzZZzzzz . .
bye2

Sunday, 19 June 2011

da start sem baru . . . mei-okt 2011

hee .da start sem baru . .
semangat pon baqu jugak .hehe . .
azam memg byk .tiap2 sem tukaq .

dis sem nak :
* kurangkan tidoq ( seksa nak cuba )
*stay up . .study (haha , setakat nih boleh bilang ngan jari )
*nak DEKAN dis sem . (waa,tinggi angan2 ) insyaALLAH )

ad lgggg . .tp tak larat nak list suma **
maaf . heee