Sunday, 20 November 2011

da sampaii campus =.=

selamat datang semester baru , weee

1st nak cakap memang tak best balik campus ):
nak balik umah , tak pueh lagi duduk ngan family ha .
klu nak duduk ngan family jaa , bila la nak habes study ann . ( betoi jugak )

2st , thanks to my tuttt tuttt coz da hantar saya pulang ke campus dengan selamatnya . .heee
rindu kamu selalo !

3st , tengah pk class esok . malas ase nak pegi =.=
adehh , study pnya pasal .

4st  , sem baru .azam pon baru lah kan .hee .
nak up kan lagi pointer . .wahh , insyaALLAH ad hasilnya (:


BERMULALAH HIDUP SEBAGAI STUDENT QS PART4 !=.=

Wednesday, 16 November 2011

part 4 coming !

sorry coz da lame tak update . hee
now nak  story morry pasal entry kat atas .
only a few days , i need to back PERAK !
for continue my studies ..
as a student , life must go on .hee

act , tak ready lagi nak cont study but kena jugak lah kan

now , as a student part 4 okay ! (:
part 4 , i akan blaja only 6 subject .suka !
harap2 bole focus lebih utk target pointer up lagi . .