Tuesday, 27 December 2011

sepetang bersama kamu !

 best sangat dapat jumpa kamu syg ! hee
thanks bawak g jejalan , g makan sesama
setelah lama tak berjumpa. HAHA
lama lah sangat, padahal baru 2 hari lepas awak bawak family awak datang kenduri umah atok saya :p

akhirnya dapat jugak lepas rindu kat kamu !







MOHD IEZUWAN  seriously I LOVE YOU !

thanks coz being my BF a.k.a BFF 

now da nak masuk 6 years kita kenal 
i hope our relationship for ever , ever n ever !




Monday, 26 December 2011

demam

da 2 hari demam ( buat teruk boleh ) tapi ada aku kesah ?
demam ja takpa tapi melibatkan hidung (selsema ) nih aku tak bapa suka .huh !
susah nak buat ap , seksa rasa .
nak sembahyang paling aku lemah , bila sujud ja dok tahan hidung uhh .haha
rasa macam tak khusyuk pulak .



*ha lebih kurang nih lahh .HAHA

sabor jelah .
harap2 cepatlah sembuh .

Friday, 23 December 2011

cuti mid term break :D

yabeduuuuuu.
bab bab cuti memang suka .hee


*hOOreyyy

cuti mid term seminggu ja, akan dimanfaatkan dengan BAIK :D
suka suka jugak tapi resah gelisah pon ada . sebabnya ASSIGNMENT menggunung tinggi ! grr
tapi takpelahh.cuba buat yang termampu .
disebabkan banyak benda aku nak bawak balik termasuk assignment segala bagaii ,aku bawak beg tarik ha.
aku sumbat segala bagaii. AMEKKAW !


moga dipermudahkan perjalanan pulang ke kampung halaman :D
selamat bercuti untuk semua warga UITM seluruh malaysia .
jom balik kampung . KEDAH menanti~

Wednesday, 21 December 2011

result PMR

berdebar-debar..huh,
result PMR kuar pagi nih .
rasa macam aku punya result tapi bukan aku, hehe ADIK aku ha.
takot tapi relex lu.
baru PMR kot.haha.klu gagal tak semestinya kita gagal selama-lamanya :D

btw all the best untuk adik aku n bebudak PMR yang lain~
hee.