Friday, 14 December 2012

new semester begin


Hehee final semester! Weee
I hope everything will okay :)

Class :D
Every monday, jadual class sangat pack!
Berharap sangat, jadual akan ditukar. Letih ooo!
Hari yang lain tuu dah okay, I loikeee

Memories :D
Even baru 2minggu start class tapi dah banyak sangat memori dgn kawan kawan semua. Makin akrab. Alhamdullilah :)
Moga ikatan kita sampai bila bila kan? Hee
Pergi sana sini sama sama. Create memory banyak banyak :D

*tapi so sorry tak dapat join korang pergi langkawi, save baget lah sangat kan? Cehh! Hihii

Final project :D
In progress :(

Assignment :D
Sangat banyak! Hohoo harap harap di permudahkan untuk siapkan kesemuanyaa :D

Wednesday, 11 April 2012

makan tidoq makan tidoq

Hello,
tengok entry tuh , makan tidoq makan tidoq haha
tuh rutin aku setiap hari sementara tak start praktikal lagi lah heee
terbaik punyaa, sempatlah merasa kan kan

ibayah pon tak cakap apa haha
so,that mean they give me chances


*sebelum nak pegi praktikal. nyaman je tidoq pon

*bila start praktikal mesti macam nii kan dengan buku kiri kanan depan belakang. agak jelah haha

tengah cuti sem nii sambil cari rumah sewa untuk semester depan
*bingung laa
nak berulang dari rumah g tempat praktikal? OMG maybe tak kot,
pepagi nak rushing gi sana..

MISI MENCARI

*Okay. tunggu next entry. if rajin lah kan. BAI !



Thursday, 29 March 2012

final exam done!

29/03/2012
last final exam aku,weee
that's mean end for semester 4. yeayy!

alhamdullilah, selamat menjawab dengan jayanya.
harap-harap dapat result yang OK!



dah habes paper tapi tak boleh terus balik,
esok ada briefing practical *sure cuakk!
sebabnya esok baru dapat tahu tempat practical. yewww!

apapon doa yang terbaik. insyaALLAH :D

Monday, 26 March 2012

kecewa );

26/03/2012- paper construction economy II



seriously aku frust gilaa, sedih sangat
masuk dewan dengan harapan dapat jawab exam dengan baik,
bukak je soklan mak aiiiiiiii
memang sedihh, nak nangis pon ada tapi sabaq
aku jawab jugak
jawab dengan harapan lulus!

insyaallah, aku dah berusaha sebaik mungkin
so tawakal ja
bye!

:  wish me luck untuk next paper :D

Sunday, 25 March 2012

cuakk!

assalamualaikum , heee

aku rasa cuak tetiba tak kenapa tah, esok 2nd last paper. aku rasa macam takde paper je esok.
grr tak cukup ready laa *act bukan tak cukup tapii malass sebabnya dah pikir nak balik umah );
haha camne nii nak jawab paper eco. lecehh la kalau takde mood nii

aku harap aku dapat jugak jawab paper nii dengan baik. insyaallah. wish me luck keyy!

p/s : : dear construction economy II, please be nice to me :D loveyou darl

bai ! *con't study

Thursday, 22 March 2012

stress

esok 23hb paper yang lima -.-
perghh dah peper kelima okeh!

stress sesangat tapi harap2 dapat control stress uhh,
harap2 dipermudahkan untuk jawab paper esok.

 

impian untuk esok: keluar dewan dengan senyuman :D
*bagaikan harapan yang menggunung. ciss

insyaallah i will do the best!

good luck korg~

 

Thursday, 16 February 2012

befday nana

16022012
befday nana jamal. HAHA
teruk kitorag kenakan dy petang tadi. weee. sumpah happy even simple gilaa
tempat kejadian : kat bilik nana

1st kitorg surprise kan dy. berjaya! sebab dy tak dapat detect pon yg kitorg nak kenakan dy.
haha
 then kitorg bergambar ramai ramai

*takde pic sebabnya aku malas nak upload! :D
nanti nanti la yee

lepas je bergambar terus linda sentuh kek tu then sapu kat muka nana. haha
terus suma jadi huru hara. hahaaa aku pon tak tunggu lama. dah nampak yg lain jadi mangsa terus aku lari kluar bilik. haha

pastu kitorg bawak nana pegi kat belakang blok dy tuh untuk baling tepung. haha

ambek kau! habes berselerak selamatkan diri. then masuk bilik makan makan lah kan

apa apa pon, ALL THE BEST untuk kau NANA JAMAL!

1st post for 2012 HAHA

assalamualaikum. hyehye setelah sekian lama menghilang,
baru harini aku muncul ! wink wink
for 1st post okay ! walawehhhh
nampak tak aku sangat sibuk? haha. samapi blog malas nak update.
tapi kalau twitter memang 24 hr on je :D

now dah FEBUARI. cepat gila masa berlalu. dah nak habes sem 4 da,
2week again. so be patient ! sebab memang aku tak sabar nak habes pon.
tak tahan dok sini lelama. stress beb! haha

habes je 2 week then for 1 week for study week.
study week dis sem rasanya tak balik kot sebabnya aku rasa sem ni aku belajar tah apa apa.
so nak kena cover balik.
lepas tu kena ready laa. FINAL EXAM will be coming around !