Thursday, 16 February 2012

befday nana

16022012
befday nana jamal. HAHA
teruk kitorag kenakan dy petang tadi. weee. sumpah happy even simple gilaa
tempat kejadian : kat bilik nana

1st kitorg surprise kan dy. berjaya! sebab dy tak dapat detect pon yg kitorg nak kenakan dy.
haha
 then kitorg bergambar ramai ramai

*takde pic sebabnya aku malas nak upload! :D
nanti nanti la yee

lepas je bergambar terus linda sentuh kek tu then sapu kat muka nana. haha
terus suma jadi huru hara. hahaaa aku pon tak tunggu lama. dah nampak yg lain jadi mangsa terus aku lari kluar bilik. haha

pastu kitorg bawak nana pegi kat belakang blok dy tuh untuk baling tepung. haha

ambek kau! habes berselerak selamatkan diri. then masuk bilik makan makan lah kan

apa apa pon, ALL THE BEST untuk kau NANA JAMAL!

1st post for 2012 HAHA

assalamualaikum. hyehye setelah sekian lama menghilang,
baru harini aku muncul ! wink wink
for 1st post okay ! walawehhhh
nampak tak aku sangat sibuk? haha. samapi blog malas nak update.
tapi kalau twitter memang 24 hr on je :D

now dah FEBUARI. cepat gila masa berlalu. dah nak habes sem 4 da,
2week again. so be patient ! sebab memang aku tak sabar nak habes pon.
tak tahan dok sini lelama. stress beb! haha

habes je 2 week then for 1 week for study week.
study week dis sem rasanya tak balik kot sebabnya aku rasa sem ni aku belajar tah apa apa.
so nak kena cover balik.
lepas tu kena ready laa. FINAL EXAM will be coming around !