Thursday, 29 March 2012

final exam done!

29/03/2012
last final exam aku,weee
that's mean end for semester 4. yeayy!

alhamdullilah, selamat menjawab dengan jayanya.
harap-harap dapat result yang OK!



dah habes paper tapi tak boleh terus balik,
esok ada briefing practical *sure cuakk!
sebabnya esok baru dapat tahu tempat practical. yewww!

apapon doa yang terbaik. insyaALLAH :D

Monday, 26 March 2012

kecewa );

26/03/2012- paper construction economy II



seriously aku frust gilaa, sedih sangat
masuk dewan dengan harapan dapat jawab exam dengan baik,
bukak je soklan mak aiiiiiiii
memang sedihh, nak nangis pon ada tapi sabaq
aku jawab jugak
jawab dengan harapan lulus!

insyaallah, aku dah berusaha sebaik mungkin
so tawakal ja
bye!

:  wish me luck untuk next paper :D

Sunday, 25 March 2012

cuakk!

assalamualaikum , heee

aku rasa cuak tetiba tak kenapa tah, esok 2nd last paper. aku rasa macam takde paper je esok.
grr tak cukup ready laa *act bukan tak cukup tapii malass sebabnya dah pikir nak balik umah );
haha camne nii nak jawab paper eco. lecehh la kalau takde mood nii

aku harap aku dapat jugak jawab paper nii dengan baik. insyaallah. wish me luck keyy!

p/s : : dear construction economy II, please be nice to me :D loveyou darl

bai ! *con't study

Thursday, 22 March 2012

stress

esok 23hb paper yang lima -.-
perghh dah peper kelima okeh!

stress sesangat tapi harap2 dapat control stress uhh,
harap2 dipermudahkan untuk jawab paper esok.

 

impian untuk esok: keluar dewan dengan senyuman :D
*bagaikan harapan yang menggunung. ciss

insyaallah i will do the best!

good luck korg~